Sponsoring

Het is onmogelijk om #OpCyberPaint “Redteam versus Blueteam” te organiseren zonder sponsoring. Daarom willen we het bedrijfsleven, de overheid en andere belanghebbende groepen uitnodigen om dit evenement te sponsoren. Ons doel is om kostendekkend te werken en, tegen een symbolische toegangsprijs, deelnemers te werven.

 

Gold sponsor

Powered by HSD

Silver sponsor

Bronze sponsor

Waarom

We kiezen voor deze methode omdat veel jonge hackers weinig middelen hebben en wij iedereen de mogelijkheid willen geven om bij dit evenement aanwezig te zijn. Dit heeft bij de voorgaande edities gezorgd voor een succesvolle mix van deelnemers met diverse achtergronden zoals teams van de Nationale Politie, Nationaal Cyber Security Centrum, volksvertegenwoordigers, de ministeries van Defensie, Veiligheid en Justitie, Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties en Women in Cyber Security Foundation.

Een sponsor heeft de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een dag dat zich in voorgaande edities meer dan eens succesvol heeft bewezen. En hoe dat wordt ingevuld? Wij bespreken het graag 1-op-1 om te bezien hoe wij dat zo maximaal mogelijk kunnen faciliteren.

Meer weten over sponsoring?

Neem dan contact op met Oscar Koeroo:
sponsor@opcyberpaint.nl

Telefoon: +31624213502